maanantai 17. syyskuuta 2012

Uusia saavutuksia

Eilen illalla viikonlopun juhlien jälkeen ajattelin että nyt lähden lenkille, sääkin oli mitä mainioin ei mitenkään liian kylmä ja aurinkokin vielä paistoi.

Isommat lapset pyörillä mukaan ja hölkäten. Kilometrejä kertyi 10,22km ja aikaa siihen meni 1t 31min. Tavoitteeseen siis pääsin, 10km 1t30min. Sport tracker mainitsi 10km kohdalla että aikaa oli kulunut 1t 29min 30sek.
Jaksoin hölkätä koko matkan, yhtään kävelyaskelta ei tarvinnut ottaa, omalla kohdallani tämä on melkoinen saavutus.

8km kohdalla alkoi lantiossa tuntumaan kurjalta, ja 9km kohdalla vähän enemmän lisäksi oikea reisi alkoi kipeytymään. Lenkin jälkeen saunaan ja vähän venyttelyä (pitkiä venytyksiä) joten aamulla olo jaloissa on ihan hyvä.

kuva täältä
Tämä viikko taas semmoinen kun mies on reissussa. Mutta, poikkeuksena se että pienet lähti mummilaan joten omaa aikaa on taas runsaasti.
Liikuntasuunnitelmat sen johdosta näyttää tältä

Maanantai : combat
Tiistai: uinti
Keskiviikko: lenkki
Torstai: vatsat kotona
Perjantai: compat
Lauantai: pumppi
Sunnuntai: balance

Torstain vatsat = ? katsotaan nyt miten menee, vaihtuuko tuo lepopäiväksi, vaikka melkeinhän balancekin on lepoa vaikka kyllähän sielläkin hiki tulee..

kuva täältä
 Niinpä :)

Edit: Miehen työn vuoksi, en päässyt combatiin.. Maha on lisäksi turvoksissa iisoooo pallo. Tullut syötyä 6 hapankorppua ja kokojyvä nuudeleita (joissa ravintokuituja 10g/100g) Ehkäpä se on syynä tähän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti