perjantai 7. syyskuuta 2012

Mitäs nyt..

Eilen ajattelin että täytyy nyt sitten lounaalla syödä "kunnolla" että se olisi se 40% päivän energiasaannista.
No aika lähelle se meni.. 38%, mutta päivällinen meni vähän penkin alle..

Ostin Vaasan uusia Vaasan Rilla -rieskoja, "Rieska kuin tortilla" vaikutti tosi hyviltä, ja näytti houkuttelevilta..

Vaasan Rilla
Huomattavasti paremman makuisia kuin normi tortillat.
No, en katsonut energiasisältöä ollenkaan ennen syömistä. Nakkasin noita kaksi, väliin vähän tuorejuustoa, jauhelihaa ja juustoraastetta ja sitten pannulle ja vedin nassuuni.
Kiloklubista ei tuota vielä löydy, mutta Lapin Rieska on melkein sama asia, muokkasin vaan määrän siihen mitä kaksi Rillaa vastaa. Yhdessä Rillassa on nimittäin 150kcal.

No, oli mulla lautasella lisäksi 100g salaattia, joten vähän tasapainoitti tuota ateriaa.

Eilinen liikkunta onnistui ihan hyvin, Heia Heia trackerin mukaan 6,25km ja aikaa meni 55min. Jännä, miten yksi n.13kg vähäemmän painoa vastustuksessa saa aikaan että pääsee pidemmälle.. TOSIN, nyt intervallit meni niin että 2min reipasta kävelyä ja 4min hölkkää, joten sekin vaikuttaa varmasti asiaan kun hölkkää kauemmin.

Mietin siinä hölkätessäni, että osaankohan oikeasti juosta, siis ihan juoksemalla juosta vaan onko mun "juoksu" tuota hölkkää? Täytyisi varmaan osallistua johonkin juoksukouluun, että oppisi juoksemaan oikein. TOSIN, ehkä siihen "juoksuun" vaikuttaa se että samalla työntää niitä rattaita.


Energian keltainen pallukka vinkuu sitä kun 34% rasvoista oli tyydyttyneitä.
Kuiduissa taas ei viljatuotteet olleet tarpeeksi runsaskuituisia. Kokonaiskuidut oli kuitenkin 28,8g. Kun se pitäisi vähintään olla 25g.
Eli suuri merkitys on myös sillä mistä se kuitu tulee.

NIIN, ja tuli syötyä liikaa. TOSIN (taas) jos ja kun pääsen vielä loppuviikon urheilemaan miten olen suunnitellut tuokin tasaantuu kun päivittäinen energiansaanti suositus nousee, eli en ole tässä vaiheessa siitä huolissani.

Huomenna on taas "juhla" päivä. Lapset viedään mummilaan ja lauantai illalla miehen kanssa juhlimaan.
Ruokapäiväkirjaankin olen jo kirjannut 2 x punaviinilasillinen ja 2 x siideri, näistä tulee jo 771kcal + tähän sitten vielä päivän syömiset. Mutta en aio otaa siitä mitään stressiä. Kunhan kovinpaljoa viimeviikon herkkupäivän kalorimäärää ei ylitetä (2776kcal)!

Mutta, nyt ulkoilemaan lasten kanssa, mukavaa päivää kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti