sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ylensyöminen..

Eilen kyllä tuli syötyä liiiiikaaaaa!
Siis ihan tajutonta sitä ruokamäärää mitä mätin suustani alas. Mutta oli se niiiiin hyvää.
Alkupaloissa oli marinoituja tomaatteja, katkarapuja, joku munacoctaili ja maalahdenlimpun palasen päällä jotain hyvää lohi-juttua sekä peruna-feta salaattia.

Pääruuaksi, possunsisäfilettä pari pientä palasta, broileria tikussa (tämä oli pettymys, oli kuivaa) ja mustekalarenkaita. Niitä kun ei ole tullut syötyä hyvin piiitkään aikaan niin niitä tuli ahittua liikaa.. Sitten kävin hakemassa  niitä marinoituja tomaatteja, katkarapuja ja yhden maalahdenlimpun viipaleen lisää alkupalapöydästä.

Jälkkärksi, suklaata kolmella tavalla ja tietty kahvi + avec (Xante-likööri).

Melkein kaikki pallukat punaisia, kuitu keltainen..


Tuokin kalorimäärä on suuntaa antava, koska eihän mulla tuolla ollut mahdollisuutta punnita ruokia, mutta jotain sinnepäin.

Mutta tänään siis takaisin ruodussa.
Kiloklubin ohejissahan puhuttiin siitä että pitäisi sallia itselleen viikossa 5-10 keltaista/punaista pallukkaa, niin siinämielessä koko viikkoa ajatellen olen aika hyvällä mallilla.
Vaikka tänään kaikki muut, paitsi herkut olisi punaisena mulla noita "ei-vihreitä" on 9.
Mutta hauskaa oli, ei voi olla myöntämättä sitä.

Eilinen liikuntasuunnitelma meni mönkään (harmistus), päädyttiinkin siihen että kaikki lähti uimaan joten kuntouinti ei ollut mahdollista. Meidän kohta 4v ei tykkää yhtään "uida" lasten altaassa, vaan kahluualtaassa leikkii, mutta tuo 2,5v on peto vedessä. Hyppii ja uiskentelee kellukkeiden kanssa kuin kala.
Hyppelehtii vesiliukumäkeenkin uudestaan ja uudestaan.. siis aivan mahdoton mutta niin mahtavaa seurata toisen iloa.
Meillä kaikki lapset on käynyt vauvauinnissa, ja silloin siitä nauttineet. Nuorimmaisen  vauvauinti tosin jouduttiin päättämään hänen ollessa 9kk kun korvat putkitettiin eikä nähty sitä mielekkäänä tunkea tulppia korviin ja pantaa päähän siinä vaiheessa (nyt menee jo "rutiinilla") joten "outoa" että hän kuitenkin niin paljon uimisesta nauttii.

Mutta, nyt kuppi kahvia ja jotain aamupalaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti