sunnuntai 30. syyskuuta 2012

YES!, vihdoinkin!

Tunnen olevani kunnossa!
Pienen varaslähdön otin kuntoiluun, torstaina käytiin 8v tyttäreni kanssa uimassa, puolisen tuntia, josta "aktiivista" uintia 100m ja loppuaika sitten "pulikointia", sukeltelua ja hassuttelua.

Perjantaina tehtiin pieni 3km kevyt kävelylenkki lasten kanssa, ja eilen sitten kunnon uinti, tunti "hyvää" uintia. Pikkasen jäi viimeviikon tiistaista eli 1500m en päässyt tunnissa, mutta 1400m on sekin nyt kuitenkin hyvä näin flunssan jälkeen.
Uusi ennätys tuli toki rikottua! 15m sukeltamista, mies heitti ilmaan myös pienen kilpailun nimittäin meni siinä päivittelemään että sehän tästä puuttuisikin jos sukeltaisin ennen häntä 25m joten, haaste otettu vastaan ;) toki tätä ääneen en miehelleni sanonut.

Ensviikolla mulla sitten alkaakin tekniikkakoulu, jospa oppisi uimaan "oikein" ja kunnolla. Rintauinti nyt menee aika hyvin, vaikka siinäkin saattaa potkut olla vääränlaisia, muissa tyyleissä onkin sitten opittavaa.
Neljä kertaa tuo tekniikkakoulu on, toivottavasti siinä ajassa kerkeän oppimaan tyylit hyvin.

täältä
Enskuun kalenterikin näyttää paljon paremmalta kuin tämä syyskuu. Miehellä ei näyttäisi (ainakaan tällähetkellä) olevan niin paljon reissuja kuin nyt oli. Innokkaana siis tekemään liikuntasuunnitelmaa kuukaudelle...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti