tiistai 11. syyskuuta 2012

Voi voi voi..

Mihin se eilinen päivä oikein hurahti, ja ennenkaikkea miksi en ole syönyt tarpeeksi?
Toisaalta, ei ollut kyllä nälkäkään missään vaiheessa.. ja lautasetkin on ollut aina täynnä kun on tullut syötyä.

Jäi aika reippaasti alle suosituksen..

No, elämä on. Joskus tulee sitten taas liikaa.

Eilen tein reilun satsin kaalilaatikkoa, eipä siinäkään hirveästi kaloreita ole. Siihen tuli desi siirappia, joten herkkupallukkaan se kylllä vaikuttaa mutta ei kuitenkaan niin suuresti, vähän kuitenkin.

Olen lueskellut KG lehteä tässä parinapäivänä, täytyy kyllä sanoa että on mielenkiintoinen lehti. Paljon parempi kuin KuntoPlus mitä kans olen lueskellut. Tilasin sen jopa, koska tilaajalahjana oli juoksukello. Jota en kuitenkaan ole vielä oikein oppinut käyttämään. Mutta ehkä jossain vaiheessa senkin toimintaan jaksan perehtyä tarkemmin.

Tässä syksyn KG lehdessä oli ilmoitus "Elämä uusiksi 2013" kilpailusta. Siihen otetaan 6 ihmistä ja koko 2013 vuosi seurataan heidän elämäntapamuutosta. Lehteä lukiessa vähän petyin, ilmoituksen mukaan haku päättyi 3.9. mutta kuitenkin eilen ajattelin vielä käydä nettisivuilla katsomassa josko ilmoittumaan vielä pääsi.. ja siellähän oli että viimeinen ilmoittautumispäivän on 10.9. joten nyt sitten sormet ja varpaat ristiin että pääsisin tuohon mukaan!
Mä niin haluaisin sitä.. Pieni lisäporkkana siitä pienestä julkisesta onnistumisesta (ja pelko epäonnistumisesta) voisi tuoda toivottua lisäpotkua.

Lehti oli myös täynnä toinen toistaan herkullisia reseptejä! Joita pitää varmasti kokeilla myös itse.

Vaikka mies juuri eilen valitti kun ei ole ollut pitkään aikaan mitään "perinteistä" kotiruokaa, hän ajoi takaa perunamuussia (oli viimeviikolla), lihapullia ja makaronilaatikkoa.. Broileri, riisi ja lihasuikaleet ei sitten ilmeisesti ole "perinteistä" kotiruokaa hänen mielestään.
Saa kyllä mun mielestä sopeutua nyt tilanteeseen. Vaikka eihän lihapullissa ja makaronilaatikossa mitään huonoakaan ole. Varsinkin jos teksisi makaronin täysjyvämakaroniin :)




1 kommentti:

  1. Mä kanssa haalin kaikkia kuntoilulehtiä ja KG yllätti positiivisesti... ja minä myös tilasin kuntoplussan ihan vaan juoksukellon takia. Tosin sitä juoksukelloa en ole vielä saanut. :)

    VastaaPoista