keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lenkkeilyä..

Yllätin itseni eilen hölkkäämällä.. yllättävää siinä oli siis se, että jaksoin hölkätä yhteen menoon niin pitkästi eli 5,2km tosin tässäkin aika tuli vastaan ennen kuin kunto loppui. Totesin jälkeenpäin että kyllähän tuota olisi jaksanut tehdä vaikka kuinka paljon.
Yhteensä kilometrejä Heia Heia trackerin mukaan tuli 9,44km ja aikaa kului n80min (mutta kaupungin karttapalvelun mukaan vain n.8,6km aikamoinen heitto).
Vein siis likan treeneihin ja itse hölkkäsin sen ajan ja tietysti mennen ja tullen kotimatkan.

Illalla kävin vielä venyttelmässä, kyllä teki hyvää.
"Urheilijahan" ei tunnetusti tervettä päivää näe, voin yhtyä tähän. Lonkka juimii aina välillä viheliäisesti. Vetäää pariksi sekunniksi täysin toimintakyvyttömäksi (tosi hyvä juttu 4 lapsen kanssa). Tämän aamun aikana noita piikkejä on tullut kymmenkunta.
Siis hierojalle mars.

Eilen syötiin kaalilaatikkoa, ja varmaan tänään ja huomennakin syödään sitä.. (vähän liian reilu satsi tuli tehtyä) Tai sitten laitan osan pakkaseen odottamaan "parempia" aikoja.

Rasvat jäi siis liian vähälle, vaikka yritin siihen varautua ja lisäsin salaattiin lounaalla teelusikallisen oliiviöljyä.

Mies lähtee tänään taas reissuun, onneksi vain kaksi päivää tällä kertaa. Täytyy katsoa kuinka tuo mun lonkka antaa varaa liikkua, parhaani teen. Vaikka sitten "vaan" kärrykävelyllä noitten lasten kanssa.

Perjantaille olisi tiedossa LesMillsin megamix omalla salilla, 1t20min LesMillsin jumppia, makupaljoa vähän kaikesta. Ehdottomasti pitää päästä paikalle.
Aika on tosin hieman myöhäinen klo 21-22:20, mutta onhan kysessä kauppojen yö -tapahtuma.
Tuon jälkeenkin on vielä yksi Sh'bam, joka loppuu sitten klo 23:15 mutta siihen en aio osallistua, menee liikaa siihen jalkojen ja käsien samaan aikaan heiluttamiseen joka ei todellakaan ole mun juttu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti